Wat onze klanten over ons zeggen

04/03/2021

15 jaar geleden bij de bouw van onze woning, heeft Parket Line onze parket verzorgd. Nu, 15 jaar later bij de verbouwingen hebben we Joeri gevraagd onze bestaande parket aan te sluiten op de uitbouw. Geen eenvoudige opdracht maar dit is perfect uitgevoerd.
Je ziet geen verschil. Mooie kleuring met witte ondertoon. Het resultaat is wat we op staal hebben goedgekeurd. Correcte service, alles volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Fam. De Vos uit Merchtem

09/11/2020

Indien u parket wenst maar 1 adres parket line Roeselare.
Heel tevreden goede service perfecte plaatsing, dienst na service. We zijn super blij met de gekrabde parket!

Ann en Benoit Nazareth

12/03/2019

Als interieurarchitect en creatief koppel waren wij onmiddellijk verkocht door de charmes van Parket Line. De zaakvoerder Joeri heeft duidelijk de ambacht nog in de handen. Een TOP team van uiterst gedreven vakmannen.
Bedankt voor alle tips and tricks.

 

Nicolas L.

16/12/2018

Via vrienden Parket Line aangeraden omwille van vakmanschap en finesse bij de afwerking.
Installatie net achter de rug en zeer tevreden met het resultaat. Vakbekwame installateurs.
Volgens afspraak perfect op timing opgeleverd.
Joeri kwam zelf opleveren met reinigingsproduct en advies voor onderhoud.
Prijs volgens offerte, geen verrassingen.
Zeker aan te raden.

 

Geert V.B.

02/03/2018

Na een behoorlijk lange zoektocht (verschillende leveranciers parket) kwamen we bij bezoek BIS-beurs bij parketline terecht. De zaakvoerder straalde vertrouwen uit en vakkennis. Na een 2-tal bezoeken aan de toonzaal te Roeselare was onze keuze gemaakt. De uitvoering en het resultaat zijn precies wat we ervan verwacht hadden. Afspraken werden correct nageleefd en de werkplek proper achtergelaten (constant netjes). Onze parket ziet er uit zoals wij voor ogen hadden. Super!

 

Linda C.

01/07/2017

Zeer tevreden! Goede afspraken, stipte uitvoering, tot in de details supermooi! Prachtig werk!

 

Sofie V.D.B.

10/12/2016

De afgesproken tijdstippen werden nageleefd. Hoedje af voor de 'handkrabbers'! We zijn zeer tevreden over het resultaat!

 

Bart G.

12/11/2016

Zeer tevreden. Goede afspraken en correcte afwerking. Zelfs de 'specialekes'. Mooi werk.

 

Willem W.

20/02/2016

Toen ik in 2013 mijn loftappartement inrichtte kwam ik bij jullie bedrijf terecht.

Gedurende het volledige traject werd ik zeer professioneel begeleid: voorbereidende gesprekken en bezoek ter plaatse wat uiteindelijk resulteerde in een perfecte uitvoering. 
Parket Line staat ontegensprekelijk voor advies, service en kwaliteit!

DL uit Ieper

09/01/2016

Parketline plaatste bij ons een afromosiaparket in de badkamer. We kregen een perfecte afwerking en een schitterende service. We zijn zeer tevreden en zullen niet nalaten jullie aan te bevelen bij vrienden en kennissen. Bedankt aan het hele team!


Leen & Jan - Roeselare

15/03/2015

Recentelijk hebben wij beroep gedaan op jullie bedrijf voor het plaatsen van merbau parket in de woonkamer en de slaapkamers, in combinatie met alu-plinten. Het goed gevoel dat wij hadden bij ons eerste contact heeft zich doorgetrokken gedurende het volledige project, waardoor we zeer tevreden zijn over jullie professionele aanpak. Zeker aan te raden aan eenieder die op zoek is naar kwaliteit.

Thierry & Veronique
Haacht

24/09/2014

Wij hebben in 2006 parketvloer laten leggen in onze woonkamer en in de slaapkamers door Parket Line. Wij zijn zeer tevreden over de goeie kwaliteit, de service en het schitterend vakwerk! Daardoor kunnen wij Parket Line alleen maar aanbevelen!

Rik & Goedele - Izegem

29/04/2014

Beste Joeri

Voor het parketteren deden we een beroep op jouw bedrijf.
Graag danken we jou en je medewerkers voor het prachtige werk. Wij in eerste instantie, maar ook vrienden, ervaren de realisatie als uiterst geslaagd. Een positief punt is o.m.: het respect voor de offerte. Dit betreft zowel het leveren en...plaatsen van de parketvloer en de plinten als de planning en de timing.

Daarbij werd alles met zorg, accuratesse en - vanuit je ervaring - met zin voor detail uitgevoerd. Een grote pluim voor het vervaardigen en plaatsen van de roosters.
Te gelegener tijd laten we niet na je firma aan te bevelen.

Met vriendelijke groet

Jaak & Brigitte
Roeselare

15/01/2014

Wij zijn heel tevreden over de planning, plaatsing, afwerking en service, zowel in onze winkels als in onze woning, m.a.w. tevreden klanten die Parket Line zeker aanbevelen bij vrienden en familie!

Carl & Valerie - Harelbeke

Laat ons weten wat je van ons vindt!