Wat onze klanten over ons zeggen

20/02/2016

Toen ik in 2013 mijn loftappartement inrichtte kwam ik bij jullie bedrijf terecht.

Gedurende het volledige traject werd ik zeer professioneel begeleid: voorbereidende gesprekken en bezoek ter plaatse wat uiteindelijk resulteerde in een perfecte uitvoering. 
Parket Line staat ontegensprekelijk voor advies, service en kwaliteit!

DL uit Ieper

09/01/2016

Parketline plaatste bij ons een afromosiaparket in de badkamer. We kregen een perfecte afwerking en een schitterende service. We zijn zeer tevreden en zullen niet nalaten jullie aan te bevelen bij vrienden en kennissen. Bedankt aan het hele team!


Leen & Jan - Roeselare

15/03/2015

Recentelijk hebben wij beroep gedaan op jullie bedrijf voor het plaatsen van merbau parket in de woonkamer en de slaapkamers, in combinatie met alu-plinten. Het goed gevoel dat wij hadden bij ons eerste contact heeft zich doorgetrokken gedurende het volledige project, waardoor we zeer tevreden zijn over jullie professionele aanpak. Zeker aan te raden aan eenieder die op zoek is naar kwaliteit.

Thierry & Veronique
Haacht

24/09/2014

Wij hebben in 2006 parketvloer laten leggen in onze woonkamer en in de slaapkamers door Parket Line. Wij zijn zeer tevreden over de goeie kwaliteit, de service en het schitterend vakwerk! Daardoor kunnen wij Parket Line alleen maar aanbevelen!

Rik & Goedele - Izegem

29/04/2014

Beste Joeri

Voor het parketteren deden we een beroep op jouw bedrijf.
Graag danken we jou en je medewerkers voor het prachtige werk. Wij in eerste instantie, maar ook vrienden, ervaren de realisatie als uiterst geslaagd. Een positief punt is o.m.: het respect voor de offerte. Dit betreft zowel het leveren en...plaatsen van de parketvloer en de plinten als de planning en de timing.

Daarbij werd alles met zorg, accuratesse en - vanuit je ervaring - met zin voor detail uitgevoerd. Een grote pluim voor het vervaardigen en plaatsen van de roosters.
Te gelegener tijd laten we niet na je firma aan te bevelen.

Met vriendelijke groet

Jaak & Brigitte
Roeselare

15/01/2014

Wij zijn heel tevreden over de planning, plaatsing, afwerking en service, zowel in onze winkels als in onze woning, m.a.w. tevreden klanten die Parket Line zeker aanbevelen bij vrienden en familie!

Carl & Valerie - Harelbeke

Laat ons weten wat je van ons vindt!